Tarieven en voorwaarden

Duidelijkheid over mijn kosten

Mijn standaard uurtarief voor 2021 was € 36,- per uur. Inclusief BTW indien van toepassing. Bijvoorbeeld bij zorgverlening aan particulieren die buiten de WLZ, WMO of ZVW vallen. Per 1 januari 2022 heb ik mijn uurtarief geïndexeerd. Mijn basis uurtarief bedraagt vanaf die datum:

€ 37,50 per uur

Voor doorlopende opdracht overeenkomsten geldt mijn nieuwe tarief in beginsel direct vanaf 1 januari 2022. Maar mocht dat voor u directe problemen opleveren, dan is overleg hierover natuurlijk altijd mogelijk!

Ik evalueer jaarlijks mijn tarieven op basis van loonindexcijfers, prijsindexcijfers en marktontwikkelingen. Op 1 januari 2021 heb ik ervoor gekozen mijn tarieven juist niet te verhogen. Door de stijgende zorgbehoefte in de maatschappij en zorginstellingen die het lastig hadden, wilde ik mijn aangeboden tarieven voor al mijn samenwerkingspartners, particulier of zorginstelling, laagdrempelig beschikbaar houden.

De terugkeer van stabiliteit in de samenleving vordert helaas niet zo snel als ik gehoopt had. Gelukkig zie ik steeds meer positieve signalen dat de druk op de zorg langzaamaan zal gaan afnemen. Al is de toekomst hierin natuurlijk nog uiterst onzeker.

Mijn eerdere tarief heb ik sinds 1 januari 2020 niet meer verhoogd. In de CAO VVT zijn in de tussentijd echter twee indexeringen doorgevoerd. Voor het eerst per juni 2020 met 3,5% en vervolgens in juli 2021 met 3%. Onder andere daarom vind ik het nu wel passend om op 1 januari 2022 mijn uurtarieven enigszins te indexeren. Omdat ik rekening wil blijven houden met mijn opdrachtgevers heb ik gekozen voor een bescheiden verhoging ten opzichte van die van de loonindex de afgelopen 2 jaar, namelijk 4,17% in plaats van de 6,5% stijging waarmee de CAO verhoogd is. Ik hoop dat het komende jaar een positief jaar gaat worden en dat er verlichting komt in de zorg en in de hele maaatschappij. Ik denk dat we daar allemaal wel naar snakken nu zo onderhand.

De eerstkomende datum dat ik mijn tarieven weer herzie zal zijn op:

1 januari 2023

Prijsopgaaf op maat

Voor mijn werkzaamheden bij zorginstellingen vraag ik een ORT-toeslag voor werk buiten reguliere tijden. Qua percentages verbind ik mij aan de reguliere percentages zoals vermeld in de tabel van de CAO VVT.

Voor coaching werkzaamheden reken ik een vergoeding die is afgestemd op de omvang en zwaarte van de te verrichten opdracht. Ik bied zowel de mogelijkheid om een vaste prijs af te spreken, als een prijs per uur. Dit stem ik graag in overeenstemming verder met u af.

Recensies

Evert vd Valk

Ik ben over Putri zeer tevreden. Zij doet haar werk punctueel en goed. Ze is heel kundig en altijd vrolijk. Ze charmant en heel lief voor de bewoners en niets is haar te veel. Ze staat altijd klaar voor iedereen en helpt altijd.
Ik vind haar een lieve en kundige verpleegkundige en ben altijd blij als ze er is. Als ik Putri een cijfer mag geven, krijgt ze van mij een vette 10!

Menu