Samenwerken

Een sterkere positie voor de zorg zzp-er

Sterk in je schoenen staan

Het werken als ZZP’er kent bepaalde kwetsbaarheden. In de zorg werk je voor mensen. Een griepje betekent dat je niet zomaar je cliënt kunt afzeggen. Niet komen opdagen betekent mensen aan hun lot overlaten. Ook is je positie zwak wanneer je een contract wilt afsluiten met een zorginstantie of een zorgverzekeraar.

De markt wordt gerund door diverse zorgmakelaars en bemiddelingbureaus. Velen van hen vragen hoge vergoedingen en stellen daar nagenoeg niets tegenover. Natuurlijk zijn er een aantal partijen die het wel goed doen, maar die zijn helaas op 1 hand te tellen.

Zorgverlener in hart en nieren

Toch geloof ik in behoud van zelfstandigheid. Een groot deel van de ZZP-ers die ik ken zijn zorgverleners in hart en nieren net als ik en ik geloof dan ook dat wij als groep iets kunnen toevoegen aan de verbetering van de zorgverlening in Nederland.

Om onze positie te versterken neem ik deel aan een initiatief om met andere zzp-ers samen te werken om zaken beter te organiseren, elkaar te vervangen bij ziekte en door schaalvergroting onze positie te versterken. Ben jij zelfstandig zorgprofessional en geïnteresseerd om aan te haken bij een volgende bijeenkomst? Stuur me dan een berichtje en ik neem contact met je op om je een verdere toelichting te geven.

Recensies

Evert vd Valk

Ik ben over Putri zeer tevreden. Zij doet haar werk punctueel en goed. Ze is heel kundig en altijd vrolijk. Ze charmant en heel lief voor de bewoners en niets is haar te veel. Ze staat altijd klaar voor iedereen en helpt altijd.
Ik vind haar een lieve en kundige verpleegkundige en ben altijd blij als ze er is. Als ik Putri een cijfer mag geven, krijgt ze van mij een vette 10!

Menu