Over Putri’s Healthcare

Zorg met een visie

Net dat stukje extra aandacht

Na een periode van loondienst heb ik ruim 5 jaar geleden de stap gemaakt naar zelfstandig ondernemerschap. Putri’s Healthcare was een feit. Controle over mijn eigen agenda, mijn cliënt keuze en zelfstandige inrichting van mijn werkzaamheden zijn de punten waarop ik mijn keuze heb gebaseerd om zelfstandig te worden.

Ik heb de branche zien veranderen met steeds verminderde aandacht voor de cliënt. Dit terwijl ik juist in de zorg ben gaan werken om ouderen en hulpbehoevenden net dat stukje extra aandacht te kunnen geven. Als zelfstandige heb ik daar zelf meer controle in.

Blij dat ik deze keus heb gemaakt

Het runnen van een bedrijf voelde in het begin wel als een sprong in het diepe, maar gelukkig heb ik goede ondersteuning op administratief vlak en ben ik nog steeds blij dat ik deze keus heb gemaakt.

Ik ben een onafhankelijke vrouw en ook op professioneel gebied vind ik het prettig om een bepaalde mate van zelfstandigheid te behouden. Het werken in de hoedanigheid van zelfstandig ondernemer past daarom goed bij mij.

Recensies

Evert vd Valk

Ik ben over Putri zeer tevreden. Zij doet haar werk punctueel en goed. Ze is heel kundig en altijd vrolijk. Ze charmant en heel lief voor de bewoners en niets is haar te veel. Ze staat altijd klaar voor iedereen en helpt altijd.
Ik vind haar een lieve en kundige verpleegkundige en ben altijd blij als ze er is. Als ik Putri een cijfer mag geven, krijgt ze van mij een vette 10!

Menu