Zorgverlening intramurale instellingen

Een groot aanpassingsvermogen

Gecombineerd met methodisch werken ben ik in staat om stagiaires of beginnende zorgprofessionals binnen een zeer korte periode klaar te stomen op de werkvloer. Mijn jarenlange ervaring als stage begeleider draagt hierin absoluut bij.

Uitstekende beheersing verpleegkundige vaardigheden

Gedurende mijn jaren dat ik werkzaam ben in de zorg heb gewerkt, heb ik bij diverse grote zorginstellingen binnen de regio Haaglanden, Zoetermeer en Leiden mijn diensten vervuld. Zowel op afdelingen somatiek, revalidatie en psychogeriatrie. Ik kan zowel goed zelfstandig werken als in teamverband.

Mijn verpleegkundige vaardigheden beheers ik daarnaast uitstekend. Van subcutaan en intramusculair prikken, tot sondevoeding of zuurstof toedienen en wondverzorging.

Veelal heb ik gewerkt met ouderen. Ik ben dan ook goed bekend met het verlenen van zorg aan ouderen met dementie, Parkinson en andere chronische ziektes.

Een flexibele instelling en een groot aanpassingsvermogen

Het leuke van ZZP-er zijn vind ik de afwisseling van werkzaamheden en werkomgeving. Het is de kunst van aanpakken maar toch voldoende aandacht te schenken aan de cliënt zodat zijn of haar familie een fijn gevoel wordt bezorgd. Dit vereist soms een flexibele instelling en een groot aanpassingsvermogen. Die eigenschappen staan mij echter op het lijf geschreven.

Het fijne van een veelzijdige baan is dat ik door mijn brede ervaring een goede inschatting kan maken van wat er goed loopt en wat de verbeterpunten zijn. Zo kijk ik ook naar mijzelf, er kan altijd wel wat beter. Ik sta daarnaast altijd open voor een nieuwe uitdaging. Bent u nog op zoek naar een flexibele kracht voor tijdelijke vervanging, of opvang tijdens vakantieperiode. Schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

Recensies

Evert vd Valk

Ik ben over Putri zeer tevreden. Zij doet haar werk punctueel en goed. Ze is heel kundig en altijd vrolijk. Ze charmant en heel lief voor de bewoners en niets is haar te veel. Ze staat altijd klaar voor iedereen en helpt altijd.
Ik vind haar een lieve en kundige verpleegkundige en ben altijd blij als ze er is. Als ik Putri een cijfer mag geven, krijgt ze van mij een vette 10!

Menu