Buddy zorg

Een zonnestraal die breekt door een grijs wolkendek

Diverse particulieren bied ik buddy zorg in de vorm van begeleiding. Van een wekelijkse wandeling en gesprek in het restaurant, tot uitstapjes naar Keukenhof, Pasar Malam of gewoon een dagje in de stad.

Een luisterend oor of een fijne ervaring

Afhankelijk van de wensen en achtergrond van mijn cliënten bedenk ik activiteiten die ik met hen samen kan gaan doen. Mijn doel is om de cliënt een ontspannend moment bezorgen, een luisterend oor te geven, of een fijne ervaring te bezorgen die hij of zij op een reguliere dag niet snel kan beleven.

Door een prettige één op één interactie heb ik de volle aandacht bij mijn cliënt, die ik dan ook het gevoel wil geven dat hij of zij speciaal is. Deze zorg biedt mij veel voldoening.

Een glimlach op het gezicht van mijn cliënt

Het maakt mijn dag een stukje zonniger wanneer ik een glimlach op het gezicht van mijn cliënt kan laten verschijnen. Wat is er nou mooier dan het leven van mijn cliënten, die vaak in een vlakke, kleine wereld leven, wat afwisseling en afleiding te bezorgen.

Bent u geïnteresseerd hierin, of is er iemand in uw omgeving die wel wat afleiding kan gebruiken. Neem dan contact met mij op.

Recensies

Evert vd Valk

Ik ben over Putri zeer tevreden. Zij doet haar werk punctueel en goed. Ze is heel kundig en altijd vrolijk. Ze charmant en heel lief voor de bewoners en niets is haar te veel. Ze staat altijd klaar voor iedereen en helpt altijd.
Ik vind haar een lieve en kundige verpleegkundige en ben altijd blij als ze er is. Als ik Putri een cijfer mag geven, krijgt ze van mij een vette 10!

Menu